tisdag, juni 15, 2010

Sweden Rock Festival 8 - 13 juni 2010


Sweden Rock Festival är slut för iår. Det var något bland det bästa jag varit med om i hela mitt liv. Det var så fruktansvärt kul. Mängder med nya människor och musik. Precis som det ska vara. Det känns så svårt att börja att bertätta, det är så mycket och så små detaljer som spelar in. Man måste åka ner till Sölvesborg och uppleva det på plats!


Trots att vädret var kasst så var jag glad. Det regnade, blåste storm och var jättekallt - men vad spelar det för roll när man är omringad av världens góaste personer i en vecka? Inte tänkte man på det, och inte tänkte man på hur man såg ut eller luktade. Att borsta tänderna eller tvätta sig regelbundet var inget att tänka på. Det blev till att tugga tuggumi och köra raggardusch med deo.


Resan mot Sölvesborg började kl 15:00 då Helen Strömstedt hämtade mig i Sollebrunn. Vi fortsatte mot Erica i Limmared. Jag skulle få vara med och hjälpa till i Ericas affärsstånd under festivalen. Helen skulle också hjälpa till. I bilen lyssnade vi på musik, tjötade, åt lite och hade det ganska nice.
Resan tog dryg 6 timmar och vi kom fram hela och rena, men ganska trötta.
Klockan var mycket när vi kom fram. Vårat tält krånglade och vi fick hjälpa av den ena efter den andre. Gick ingé vidare. Vi bestämde oss för att vänta till nästa dag.

Vi fick stånd!
Eller, tja...vi fick upp vårat affärstånd asså. Väskor, kläder, smycken och lite till trängdes inne i tältet. Det blev faktiskt ganska nice där inne. Myshörna liksom. Senare på dagen lyckades vi även utveckla det till en introhörna. Längst in i tältet körde vi introtävlingar hela dagarna. Mycket uppskattat och fruktansvärt roligt.

To be countiuned..

Inga kommentarer: