söndag, juli 31, 2011

I want to ride my bicycle, I want to ride it where I like

Världens finaste sommardag i juli.En rejäl frukost intogs ute på altanen...

...innan vi trampade iväg på våra cyklar.Det är superfina cykelvägar där Anders bor. Vi som först hade planerat att ta bussen mot Stenungsund, valde att istället cykla vidare.Vi cyklade och cyklade.Vi fick syn på något som liknade hav längs cykelvägen. Vi blev nyfikna och valde att cykla in på en smal skogsväg.Vi möttes av världens finaste landskap och utsikt över hav och ängar.Tyvärr hittade vi ingen väg ner till havet. En återvändsgränd tvingade oss vända om våra cyklar och fortsätta vidare mot......Getskär. En fin liten båthamn med brygga och klippor blev vårat första stopp på vår cykeltur.Vi la oss på klipporna, åt lite medtagna bullar och drack vatten. Det blev ingen lång paus då vi hade planerat att stanna till vid en annan strand......i fina Steungsund. Jag vill bo där. Eller jag menar; jag SKA bo där.
Nära till havet, landet och staden. Allt finns där, och snart även jag. Sådetså.Louie och jag badade, åt bullar och drack vatten.
Jag var på dåligt humör då jag hade alldeles för tighta, svarta shorts och en liknande linne i svett-tyg (usch!). Jag lämnade Louie kvar på stranden och gick istället in till centrum i Steungsund. Köpte på mig lösa och lövtunna pyamas-liknande byxor från überrean samt ett linne. På vägen tillbaka köpte jag även med mig lite sushi från en sushivagn.

Så, där satt vi och mumsade rå fisk och wasabi i solens sken i vackra, fina, mysiga Steungsund. Mitt dåliga humör var som bortblåst. Tänk var lite lösa kläder och rå fisk kan göra.Puss och kram, fred och kärlek // Josefine

Inga kommentarer: