fredag, juli 01, 2011

När vi rymde till Tjörn

Och så gjorde vi det igen;
vi packade termoskaffe och smörgåsar, satte oss i bilen och begav oss iväg mot okänt mål.
Mamma, Louie och jag. Den oslagbara trion.
Vi visste inte riktigt vart vi var påväg, men bort skulle vi. Bort från Sollebrunn.
Vi började närma oss Stenungssund. Men mitt i färden blir vi tvugna att stanna. Broöppning på gång.Nedanför bron var det flera som fiskade. Lite fint, tycker jag. Jag vill också fiska.Vi närmade oss nästa bro; Tjörnbron. När man ser den från långt håll vet man att man är på rätt väg. Känns nästan lite som att komma hem.Vi åkte till något ställe jag nu inte riktigt kommer ihåg namnet på. Mycket möjligt att det kan ha varit Berga.
Med picknickkorgen i högsta hugg placerade vi oss på en av klipporna och tittade ut över havet.Jag gick runt och fotograferade, precis som mamma. Det är hon som tagit den här bilden på mig.
Mamma och Louie står vid bryggan och tittar ut.Efter en liten fikastund med kaffe, hembakta baguetter och cocosrutor bestämde vi oss för att åka ytterliggare en tur någonstans omkring Tjörn.Vi stannade till i en båthamn.Vi pratade om att ha en egen båt och pekade ut våra favoriter av dem som fanns i hamnen.Klockan började närma sig 22:00, fast det var fortfarande ljust och varmt ute.
Jag hade en radiosändning dagen därpå och var ganska trött, men det gick inte att undangå den vackra solnedgången......som var såhär fin!
Tackar mamma och syster Louie för en fin eftermiddag.


Puss och kram, fred och kärlek // Josefine

Inga kommentarer: