måndag, maj 28, 2012

Summer's here and it's time to take a trip...

Sommar 2012 kommer bli världens bästa sommar.

Det känns redan så i magen.
Det är nu, när allt är som finast, varmast och skönast som man kommer ihåg hur mycket man saknat sommar och värme.Förra sommaren, 2011 var också helt fantastiskt fin.
- Systern Louie och jag tillbringade mycket tid på en cykelsadel mellan Jörlanda och Stengungsund. Åt glass och konserverad ananas med chokladsås varje kväll under några veckors tid. Vi gick tre kilometer i mörker kl 03:30 på natten mitt ute i skogen och försökte hålla oss vakna med att härma grodor och lyssna på Bee Gees Stayin' Alive.
- Jag tog studenten. Efter tre år på medieprogrammet fick äntligen mina klasskamrater och jag gapa om hur himla bra vi var, för att sedan lämna varandra åt varsitt öde.
- Jag badade väldigt mycket, trots att jag inte hade någon direkt baddräkt. Trosor, linnen, bh:ar och liknande användes som våtdräkter. Funkade ganska bra, men den här sommaren måste jag faktiskt införskaffa en riktig.
- Min första konstutställning ägde rum och det blev en positiv överraskning då folk från alla håll och kanter, Göteborg, Trollhättan, Tjörn, Uddevalla osv, besökte Bagghultet och köpte mina tavlor. Så sjukt bra!

Sommaren 2012, vad händer?- Jag fyller 20. Tjugo år av pussar och kramar, fred och kärlek...- ...och vi ska fira den på världens bästa Sweden Rock Festival med tårta, ballonger, presenter, musik och dans tillsammans med tiotusentals andra festivalbesökare.- Systern och jag ska vara husvakter iår igen då Anders är ute och flyger och far i stora vida världen.
Majskolvar, cykelturer fram och tillbaka, Stenungsund, ta med-sushi på klipporna, bad i havet, Budweiser och Fleetwood Mac's Coming Your Way och
den här mest hela dagarna.
- Late Night Club underhåller på Takterassen på Henriksberg hela sommaren. Kom upp och säg hej till mig bakom DJ-båset där jag spelar världens bästa sommarlåtar.
Och så slutligen...

- Jag ska, en gång för alla, starta ett eget företag.
Sådetså!

Puss och kram, fred och kärlek // Josefine

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är helt sjukt galet snygg!