lördag, maj 19, 2012

Tvångströjor, kärt återseende och pojkar på en hyllaHej-hej!
Jag vet att det är ganska trist när man tar sådana här självporträtt genom en spegel i ett provrum eller på en toalett (det här är dessutom en handikappstoalett), men det blev så i det här fallet. Jag befinner mig i Alingsås och fotograferar under "metalnatta" på Arena XI. Fem band spelade under kvällen, bland andra Entombed. Det blev en del bra bildern från kvällen som jag tänkte visa i ett senare inlägg.Klockan 23:00 färdades jag vidare genom natten med ett tåg mot Göteborg. På Centralstationen träffade jag Mattias och vi gick gemensamt hem till honom för att sova.Fredag! Vaknar upp hos Mattias. Det blåser en del på förmiddagen. Vantar och scarf på.
Desto skönare var det på eftermiddagen, då jag och min föredetta chef på Alingsås Tidning , Calle, träffades på järntorget.Vi satte oss på uteserveringen på The Dubliners och hade det fantastiskt skönt i solen.Det var många som ville sitta på uteserveringen. Vi hamnade vid samma bord som två fina göteborgare. De jobbade på en event- och reklambyrå en bit ifrån Järntorget. De var jättesnälla och vi pratade om medium och andlighet, tryckeri och fotografering.Sakta men säkert började solen gå ner bakom husen. Jag ringde till Mattias och bad honom komma ner till järntorget för att få känna kvällens sista strålar tillsammans med mig och Calle.
Sagt och gjort, han kom ner och duon blev en trio.
Vi stannade på Dubliners tills det blev mörkt, sedan skiljdes vi åt. Mattias och jag gick vidare till Music A Matic-studion för att hälsa på ett par vänner som spelade in material till en kommande skiva.Det var mysigt i studion. Nästan så att jag också ville börja skriva material och spela in en skiva, bara för att kunna få vara där mest hela dagarna.
Hej på dig, Mattias.Klämde och kände lite på David och de andra pojkarna i The Movements som låg på en hylla och var fina.Efter en liten stund tackade vi för oss och gick vidare hem till Mattias igen.
Hej då, Robin Rudén!


Puss och kram, fred och kärlek // Josefine

2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.