torsdag, april 14, 2011

En guldgruva hos ElisabethHäromdagen var mamma, Louie och jag å hälsade på Elisabeth Johansdotter Gadd. Elisabeth är en mångsysslare. Hon syr, målar och gör det hon själv tycker om och är roligt. Vi tar en titt hemma hos henne...Hennes trädgård är stor och innehåller alla möjliga sorters blommor, växter och skulpturer.


Man kan gå jättelänge i hennes trädgård och bara titta på allting. Till och med när det är gråmulet och tråkigt väder. Det finns alltid något där som livar upp.

Vi knackar på.Elisabeths man Carl-Johan öppnar dörren. Han försvinner fort och istället kommer Elisabeth ner från övervåningen.
Vi sitter och pratar vid köksbordet. Bland annat om Elisabeths fräna ljusstakar, gjorda av återanvänt material. Big thumbs up for that!
Elisabeth har varit med på flera konstutställningar i trakterna och ställt ut sitt material. Det är broderier, kuddar, prydnadsaker och liknande. Allt går i naturnära och lite indiska färger. Mycket fint.I ett mail hade Elisabeth tidigare frågat om vi ville komma över och kolla igenom hennes vinylsamling. Hon ville bli av med dem och ville kolla med oss om det var något som kunde intresseras oss. Superkul! Rena rama guldgruvan, precis som...


...Pugh Rogefeldt sjunger. "Jag har hittat en guuu-uuu-uuuldgruva!".
Ganska dålig låt på Hollywood-plattan måste jag tyvärr säga, men för övrigt är den mycket bra!Elisabeth hade tydligen haft en liten romans med denne man, Lille-Bjorn Nilsen, under 70-talet.
Puss och kram, fred och kärlek // Josefine

Inga kommentarer: