söndag, maj 29, 2011

Bryan Ferry på Liseberg

Det var ett par dagar sedan, men i fredags åkte jag in till Partille för att hälsa på mina radiokollegor på Radio 88.
Stefan Garyd skulle sända Out of Time, och vi som var där fick vara gäster i programmet. Totalt blev vi fem personer som satt i pratade i studion och hade "Ring in och vinn"-tävlingar.Claes Magnusson var där och testade hurvida hans egna mikrofon fungerade.Stefan Garyd laddar inför sitt program Out of Time.

På kvällen skulle Bryan Ferry uppträda på Stora Scenen på Liseberg. Jag var lite tveksam om jag skulle följa med eller inte, men blev övertalad av Stefan och Mats Adelin att följa med.Vi åkte till Liseberg och åt räkor.
Vi satt och pratade i en av restaurangerna på nöjesfältet i över två timmar. Mycket trevligt. Jag gillar mina radiovänner.Det hade samlats en hel del människor framför scenen. Kanske inte Veronica Maggio-varning på 18 000, men ändå. Klockan 20:00 äntrade Ferry himself scenen.Jag gick fram till scenen för att försöka få lite bilder på Ferry.
Det var blandade åldrar på besökarna. Här ser vi två glada typer som spred och kärlek med Ferrys musik i bakgrunden.Bryan hade med sig två körsångerskor. Jädrar i min lilla låda - sicka röster! Ståpäls, oh yeah.Efter konserten var både Stefan, Mats och jag väldigt belåtna och nöjda.
Jag, som varken lyssnat något nämnvärt på varken Roxy Music eller Ferrys sologrejer blev positivt överasskad. Jag får nog ta en närmare titt (lyssning, kanske man ska säga?) på denna man.


Puss och kram, fred och kärlek // Josefine

1 kommentar:

Julio Amorim sa...

Jo visst var det en kanon konsert. Aldrig för sent att upptäcka något nytt. Börja med att lyssna på livealbumet "Viva" med Roxymusic...
det finns hur mycket bra som helst från Mr. Elegance!