torsdag, mars 24, 2011

Kyrkogården på Nefertiti

Onsdag den 23 mars åkte min syster och jag ner till Göteborg för andra dagen i rad. Hon hade fått biljetter till Graveyard's releasefest på Nefertiti av mig i födelsedagspresent.


Vi var lite tidiga in till stan, så vi bestämde oss för att ta en tur till 7ans ölhall innan insläppet.

Vi träffade några vänner som vi hade börjat prata med på Henriksberg några veckor tidigare. Här har vi Erik och hans vän...

... Simon. Vi pratade över- och underskattade författare, vår syn på framtiden, punkmusik och bokcirklar.

Trots att Louie och jag inte varit på 7an så jättejättemånga gånger ännu, så har personalen börjat känna igen oss. Lite roligt, tycker jag.


När klockan var 19:30 gick vi till Nefertiti. Det hade redan bildats en kö utanför klubben. Några som inte hade lyckats få tag på biljetter stod utanför och frågade folk om de hade en biljett över. "SLUTSÅLT - Endast förköp" stod det på flera lappar utanför. 330 biljetter var sålda!Det var första gången Louie och jag var på Nefertiti. Det var jättefint där inne med tegelväggar och små krypin-bås här och var. Dj: spelade Black Sabbath och Deep Purple-låtar hela kvällen. Mycket fint!


Strax efter 21:00 gick bandet på scenen.
Sångaren Joakim.


Jonatan.Little drummerboy, Axel.Richard.


Klubbland från SVT var där och filmade hela konserten. De har filmat jättefina spelningar med bl a Johnossi, Lykke Li och Trummor & Orgel. Filmen kommer att läggas upp på SVT Play om några veckor. Jippey!

När klockan var närmare 23:00 började Louie och jag transportera oss hem igen.


Mamma hämtade oss i Alingsås,
och så var det med den lite smått fantastiska och braiga onsdagen.


Puss och kram, fred och kärlek // Josefine

1 kommentar:

Sofia sa...

fina bilder!

jag tror att jag får mina bilder större eftersom jag har utökat bredden på utrymmet till mina inlägg. minns tyvärr inte hur jag gjorde det, annars hade jag tipsat om hur man gör!