söndag, november 20, 2011

Sommaren börjar med en glassI förra inlägget tittade vi på några bilder från sommaren som var. Tänkte att vi nu skulle titta lite närmare på all (nä, inte all - men lite av) den goda maten jag stoppat i mig.
Den här glassen ovan t ex, det är samma sort som den min syster Louie sitter och glupsar i sig i inlägget innan. Det var en varm sommardag och vi hade världens finaste dag på Heden i Göteborg.Jag skrev lite om studenten också. Här har vi den förrätt vi fick på studentbalen på First Hotel i Alingsås; Toast Skagen.Jag plockade inte lika mycket bär som tidigare somrar, men nog blev det lite som passade till youghurtfrukosten.Mamma, Louie och jag åkte till vårat barndomsställe Skräddarön. Vi hade med oss hemmagjorda pannkakor med blåbärssylt.Eh... he-he. Sushi.
Utan att överdriva, jag har nog ätit det runt 20 gånger under juni, juli och augusti.Musikens Hus! Världen godaste lunchbuffe. Helt vegetariskt dessutom.
Dör.
Av mättnad alltså.Det var väldigt många intressanta band och artister som spelade på Liseberg i sommar. Jag och mitt sällskap (som oftast bestod av samma personer varje gång) avslutade varje konsert med våfflor inne på nöjesfältet.Efter en tidig morgonsändning i Radio 88 med en radiokollega åkte vi vidare mot Hönö och Öckerö. Vi åt mumsig lax och Hönökaka (förstås).Frukost äter jag varje dag. Dessvärre har jag varit lite dålig på att variera mig och skilja mig från min russinmüsli....men ibland så! Den finaste (och kanske mysgodaste) var nog hos vår vän Anders ute i skogen i Jörlanda. Havregrynsgröt är skiten.Skivaffären Dirty Records på andra långgatan hade under en kort period världens godaste veggoburgare med massor av groddar. Tyvärr hade de inte kvar dem så länge då den där omtalade groddsmittan härjade i landet då. :(Och så, för (nästan?) första gången hade jag med mig en riktigt, riktigt lunchlåda till mitt arbete på Rockhouse. Massa lasange är bäst.

Puss och kram, fred och kärlek // Josefine

1 kommentar:

Anette sa...

Bra!