tisdag, april 20, 2010

Josefines medieprogram, tisdag

Puh!
Fyra koppar kaffe och nu är jag redo för att påbörja ett nytt blogginlägg. Har inte fått något kaffe under hela dagen. Jädrar vad fort jag dricker kaffe när jag kommer hem. Det kan bli sex-sju koppar utan vidare en vanlig där här hemma. Inte okej.

Jag kom hem 15:30 från skolan idag. Klockan börjar nu närma sig 17:00 och jag har hunnit både käka middag och skriva en krönika om beroende till ett kommande reportage i Attention i Alingsås Tidningen. Känns bra. Jag var sen med förra uppgiften. Deadline var i torsdag, jag lämnade in det igår. Jag har ingen vidare bra ursäkt mer än att det varit så mycket med UKM, skolan och allt där emellan. Slarvigt av mig. Men nu är det gjort. Finito. Done!

Idag hade vi Foto och Graf på schemat. En ganska lugn dag i skolan. Jag fick gjort mina uppgifter snabbare än vad jag trodde på grafen, vilket kändes kanonbra. Vi skulle göra visitkort, faktura, brevpapper, kuvert och logga till ett eget företag. Det var faktiskt ganska kul. Graf är skoj.

Under fotolektionen hade vi fått en uppgift att fotografera "Vårtecken". Några hade fotograferat solglasögon, en annan tulpaner och den tredje ett par vita converse ute i solskenet. Jag själv hade hittat en tussilago i ett dike som jag fotograferade.


På tal om vårtecken...
jo, det snöar här.


God jul!

1 kommentar:

Elin Ekman Fritzell sa...

Du ska se hur det ser ut i Uddevalla, det vräker nästan ner.