tisdag, april 27, 2010

Who's the man?

Det var någon främmande människa som började skriva till mig. "Trevligt" tänkte jag. Jag bad han presentera sig lite mer.

Josefine säger:
Berätta lite om dig själv! Vem är du egentligen?
Han. säger:
vilken fråga vill du först ha svar på ?
Okei, I will !
Jag är då en social utåtriktad kille som älskar att resa, dialekter både att lyssna pådem och härma dem ( jag älskar att bo i sverige ) och komma till nya ställen.. att hjälpa människor, om de har problmen eller vad som helst ( jag har räddat 23 människor från att inte ta livet ) jag vill att folk ska bli glada när man träffar mig, jag gillar att laga mat, gå ut på promenader, romantik är något väldigt stort för mig. om jag har kärlek i livet så riktar jag allt åt henne
samtidigt som jag är med i greanpeace och djurens rätt och andra rörelser där man värnar om djur.

Jag älskar livet, precis som de är. min största dröm för stunden är att jag ska lyckas ta körkortet så jag kan ta min bil och sticka runt med någon trevlig person någonstans. bara sticka
sen om några år fixa så mitt kollektiv blir sant!
träffa nya människor är underbart...
festa? ja, de händer. fast livet är en fest för mig, de viktigaste är att man ser världen med sina ögon, öppna ögonen och häng med mig min nyfunna vän, vi sticker till sommaren. vad säger du om åka till polen?
* sträcker ut handen* är du med ?
eller något annat billigt ställe att åka till!
glädje och ärligheten är de som skapar ens liv.

Men visst, du frågade mig, berätta lite kort om dig. okej, här kommer de. Jag är en livsnjutare som förstått att man bara lever en gång. ibland två om man har tur ( så som jag hade ) och jag vill finna en livskamrat.
har du några frågor är de bara att ställa dem, jag svarar på allt du vill och frågar om !"

Yes...

2 kommentarer:

Josefine sa...

Där e han Sven! Mannen i ditt liv!

Louise sa...

Oj, det kom i ditt namn...