torsdag, december 08, 2011

Burning down the Hammer-house

I onsdags steg jag upp tidigt för att packa ner och förbereda inför min kommande avfärd mot Göteborg.
Ingen inspiration till nya frukostidéer. Slängde i lite kaninmat i en skål och hälde upp en tsunami av mellanmjölk. Drack vatten ur ett Coca Cola-glas från McDonalds. Grönt var det också, för del delen.Åkte vidare med min buss mot Alingsås och fortsatte därefter med tåg mot Göteborg.
Läste ut min bok som jag skrev om förra veckan. Den var väl... fin, bra. Lättläst. Det flöt på. Enkelt. Lite sorlig. Tja...

Känns bra. Jag har läst ut en bok. Tjoho.
La tillbaka den i väskan och tog istället upp min nya, den här.Träffade en gammal klasskamrat, Elin, på centralstationen. Vi tog en kaffe på Espresso House och pratade om vad som hänt sedan den tiden vi gick på medieprogrammet i Alingsås tillsammans. Visserligen var det inte så inte jättelängesedan, men det var ändå kul att få höra lite vad hon sysslade med och vad våra andra kamrater tagit vägen.

Oh, ja...föresten,
bilden ovan är ju Hammarin. Det var till honom jag åkte efter att ha druckit en kopp med Elin. Här står han i sitt badrum och tränar in poser.Hammarin är någon form av seriefigur. Han ser tecknad ut på något sätt.
Sen är han lite läskig och lyssnar Talking Heads och annat från 80-talet.Jag blev sur på Hammarin för att han inte hade några playlists på sin Spotify.
Lyckades övertala honom att göra några, men det blev mest att han kopierade från mig och la ett Talking Heads-album mitt i allt.Bowie hängde på väggen när jag kom, men han fick inte sitta kvar så länge...
för nu skulle vi ta lite bilder.Efter sisådär fyra-fem timmar började vi bli trötta.Nu återstod det bara för honom att lyckas välja ut några tänkbara bilder av de drygt 350 stycken som vi tog under dagen. Stackarn...Plötsligt var det mörkt och jag begav mig hem mot byn för att jobba med radioinspelningar, artiklar till Alingsås Tidning och...ja, några bilder.
På torsdag sänder jag radio i Radio 88 hela dagen lång! Tre pass med olika program faktiskt. Intensivt, men roligt.

Puss och kram, fred och kärlek // Josefine

2 kommentarer:

Elin Ekman Fritzell sa...

Va riktigt trevligt att "springa på dig" i göteborg :) Vi får ta ett kopp kaffe någon mer dag. Fina bilder, som vanligt.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.